|
Post by pixie on Aug 15, 2010 16:47:03 GMT 1
indeed v današnjem nedelu (matr kak mi ta ime všeč ) je moč prebrati naslednje:
|
|
|
Post by prior on Aug 15, 2010 18:15:59 GMT 1
|
|
|
Post by kozmonavt on Aug 15, 2010 19:09:43 GMT 1
Ej, saj jaz sprejemam preteklost, ampak to še ne pomeni, da hočem tudi živeti v njej.
|
|
|
Post by matiček mate on Aug 16, 2010 10:03:03 GMT 1
Čudi me, da temu škrlatnem princu še kar dovoljujejo da pove svoje mnenje, čeprav so vedno retardirana in za srednji vek. Pa kaj se nismo ravno zato borili, da lahko vsak pove svoje mnenje ne glede na to, kje na krebilski lestvici se nahaja.
|
|
|
Post by kozmonavt on Aug 16, 2010 10:24:31 GMT 1
Čudi me, da temu škrlatnem princu še kar dovoljujejo da pove svoje mnenje, čeprav so vedno retardirana in za srednji vek. Pa kaj se nismo ravno zato borili, da lahko vsak pove svoje mnenje ne glede na to, kje na krebilski lestvici se nahaja. Itak, ampak če boš kaj rekel čez Resnico, boš tak nafuko ti peder južnjaški
|
|
|
Post by matiček mate on Aug 16, 2010 21:28:14 GMT 1
Pa kaj se nismo ravno zato borili, da lahko vsak pove svoje mnenje ne glede na to, kje na krebilski lestvici se nahaja. Itak, ampak če boš kaj rekel čez Resnico, boš tak nafuko ti peder južnjaški Nafu*** od koga in zakaj, lepo te prosim. Pa obnašaj se.
|
|
|
Post by kozmonavt on Aug 16, 2010 23:01:02 GMT 1
Itak, ampak če boš kaj rekel čez Resnico, boš tak nafuko ti peder južnjaški Nafu*** od koga in zakaj, lepo te prosim. Pa obnašaj se. Kaj ti ni jasno. Osamosvojitev ni bila nobena renesansa, danes pa se pretvarjamo, da imamo nekakšne zasluge in da se svoboda na naša na vse ljudi in vse ideje. My ass. Večina ljudi itak nima nič za povedat, ampak ti so vsaj tiho, butci pa raje razbijejo ogledalo kot preberejo Cankarja do konca. Ali sploh. Gnus.
|
|
|
Post by matiček mate on Aug 17, 2010 8:15:16 GMT 1
Vse kar pravim, je, da absolutno zagovarjam svobodo govora. Če komu ni kaj jasno, si to ti.
|
|
|
Post by kozmonavt on Aug 17, 2010 10:57:51 GMT 1
Vse kar pravim, je, da absolutno zagovarjam svobodo govora. Če komu ni kaj jasno, si to ti. Pa saj je vse v redu. Problematični so kvečjemu ljudje brez vsake domišljije.
|
|