|
Post by pouletoncoq on May 21, 2009 15:01:48 GMT 1
Ženšèe je res odbitek ... - leta 1991 (v kontekstu osamosvajanja) je opravila ''najvišje poslanstvo, ki ga lahko kot ženska opravi - rodila je otroka '' ... tako so djali guspa (glej link) - kako so Slovenci izgubili Koroško (ni še slišala za plebiscit?!) (glej link) - o letovanju otrok v SFRJ in RS ... glavno, da eni Slovenci letujejo celo v mondenih letovišèih ... (glej link) Še in še ... ;D Da o anal-litiku B. Turku niti ne govorim , še Petan je bil na trenutke znosen ... Skratka, Božiè je bil spet vznemirjen, a mu ne gre zameriti glede na 'sogovornike'. Vreèa polna smeha tukaj: www.infotv.si/?p=novica&id=3148
|
|
|
Post by krjavelj on May 21, 2009 19:53:17 GMT 1
Vzel sem si èas in si ogledal posnetek. Izvajanja Turka in Novakove mejijo na retardiranost.
|
|
|
Post by gregi on May 21, 2009 21:31:04 GMT 1
Vzel sem si èas in si ogledal posnetek. Izvajanja Turka in Novakove mejijo na retardiranost. Res je, a roko na srce... tudi Božiè je retard... Pa ne nujno z argumenti ampak z nastopom... Èe bi se men takole usajal, ne vem, èe ga neb mal pobožal...
|
|
|
Post by krjavelj on May 22, 2009 7:34:49 GMT 1
Vzel sem si èas in si ogledal posnetek. Izvajanja Turka in Novakove mejijo na retardiranost. Res je, a roko na srce... tudi Božiè je retard... Pa ne nujno z argumenti ampak z nastopom... Èe bi se men takole usajal, ne vem, èe ga neb mal pobožal... Jaz pa Božièa toleriram. On je eden redkih še živeèih internirancev, ki je bil žrtev takšnih zlobnežev kot sta Turk in Novakova. Jaz bi ju "na gobec"
|
|
|
Post by radovedna on May 22, 2009 7:47:01 GMT 1
Vzel sem si èas in si ogledal posnetek. Izvajanja Turka in Novakove mejijo na retardiranost. Res je, a roko na srce... tudi Božiè je retard... Pa ne nujno z argumenti ampak z nastopom... Èe bi se men takole usajal, ne vem, èe ga neb mal pobožal... On je preživel koncentracijsko taborišče, potem pa mora poslušati dva klerofašista, ki ga zajebavata. Če bi bila jaz v njegovem položaju, bi na gobec oba.
|
|
|
Post by cr on May 22, 2009 9:56:53 GMT 1
Res je, a roko na srce... tudi Božiè je retard... Pa ne nujno z argumenti ampak z nastopom... Èe bi se men takole usajal, ne vem, èe ga neb mal pobožal... On je preživel koncentracijsko taborišče, potem pa mora poslušati dva klerofašista, ki ga zajebavata. Če bi bila jaz v njegovem položaju, bi na gobec oba. Radovedna, klerofašiste moškega spola bolj boli, èe jih brcneš v jajca (v kolikor jih sploh imajo).
|
|
|
Post by cr on May 22, 2009 10:00:09 GMT 1
ŠE nekaj me zanima: po kakšnih kurèevih kriterijih je doc. dr. Boštjan M. Turk (èeprav po kriterijih kjer jaz delam seveda ne bi mogel biti docent ker nima ustrezne bibliografije) sploh izbran za politiènega analitika, ko pa je iz bibliografije razvidno da je znanstveno aktiven na podroèju književnosti. Nobenih referenc o kakšnem kvantitativnem merjenju politiènih preferenc ali družboslovnih pojavov. No ja saj njegova mnenja in pogledi res mejijo na fikcijo tako da.....
Zato pa smo tam kjer smo, ker se vsak lahko ukvarja z vsem. Mater.
|
|
|
Post by kozmonavt on May 22, 2009 13:43:11 GMT 1
Če se je pa vozil v Pariz.
|
|
|
Post by radovedna on May 22, 2009 17:07:34 GMT 1
ŠE nekaj me zanima: po kakšnih kurèevih kriterijih je doc. dr. Boštjan M. Turk (èeprav po kriterijih kjer jaz delam seveda ne bi mogel biti docent ker nima ustrezne bibliografije) sploh izbran za politiènega analitika, ko pa je iz bibliografije razvidno da je znanstveno aktiven na podroèju književnosti. Nobenih referenc o kakšnem kvantitativnem merjenju politiènih preferenc ali družboslovnih pojavov. No ja saj njegova mnenja in pogledi res mejijo na fikcijo tako da..... Zato pa smo tam kjer smo, ker se vsak lahko ukvarja z vsem. Mater. On je analitik po istih kriterijih, kot Matej Makarovič. (S tem da Makarovič ima ustrezno izobrazbo) Članska izkaznica v "pomladni" stranki. On je, mislim da, v SLS. Bil je pa na začetku 90ih pri Peterletu.
|
|
|
Post by pouletoncoq on May 22, 2009 17:48:49 GMT 1
Cr,
si pa naiven, a res misliš, da se bo nek Turk sekiral zaradi pristojnosti in FV ... Ne bodi hecen, no, poglej samo, kdo, na kakšen naèin in s èigavim denarjem bi eni ustanavljali univerze ... In, kot sledi v nadaljevanju, verjetno veš, da se za to ne bodo sekirali niti mediji, ki Turka vabijo v goste!
Ja, si pravilno ugotovil, da se v RS in še kje vsakdo lahko ukvarja s èimerkoli. To je ok, dokler s svojim delovanjem ne žališ integritete ter intelekta drugih ... Slovenija je majhna, Lj. ni g od glavnega mesta, kaj šele m od kake (evropske) metropole ... Gre za zatohlo kotlino, kjer se najdejo tipèki a la Bastianus aka Boštjan, ki je tako zelo trpel, ker je živel v SFRJ. In zdaj èuti posebno soèutje do življenja ljudi v SFRJ ...
Naj model pove, kako nikoli ni trpel, ker je imel vse pri r*iti, laibacher, ki mu je bilo dano, da še za èasa SFRJ potuje v njemu tako drago Francijo in, verjetno, ker je tako trpel zaradi naèina življenja ostalih SFRJ-državljanov, se nikoli ni širokoustil pred vrstniki, kod vse je hodil ... Kaže na sindrom edinèka razvajenca, ki v življenju ni prijel motike v roke. Malomešèan, ki se hvali, kje vse je bil, same Slovenije pa še ni videl v celoti. Takih je veliko pri nas. Žal.
Kot ti je odg. že kozmonavt: referenca za politièno analiziranje je passport in Francija.
Ker pa te res zanima, bom pobrskala po spominu. Zanj v medijih nisem slišala, dokler ni izbruhnila afera udba.net in nekaj v zvezi s Peterletovim 'delovanjem' ... Takrat je model spravil v medije nek dokument , se mi zdi ..., ki bi naj ne olepšal Peterleta, se mi zdi ...
Ker pa v Sloveniji ni ravno veliko BISTRIH novinarjev, so se nalimali na Turka v zvezi z nekim arhivskim dokumentom zaradi senzacionalizma. Niso pa preverili, za kaj je model znanstveno 'specializiran'. Dovolj je bilo, da je imel èrki dr. pred imenom. To je nekako tako, kot da bi predavatelj gostinstva podajal svoja mnenja o zunanji politki ZDA. V tujini iz te moke ne bi bilo kruha. A ker je Slovenija ena sama facebook /twitter šarada, je tako kot je. Dovolj je že, da novinarji podeljujejo doktorat Jožeku Dežmanu - predvidem, da po principu: veniam stupendi ...
V èasu afere udba.net in Janševega naskoka na medije, je slednji (JJ) potreboval vsa sredstva za svoje bolehne podvige. Pojavili so se razni slovenski tedniki ipd. toaletna papirnata navlaka za atakiranje ter insinuacije o slovenski levici. Ker so taki (Janševi) mediji potrebovali KOGARKOLI (ki ima vsaj dr. pred imenom), so zaèeli za mnenja in polnjenje kolumen v svojih ubožnih tednikih naprošati vse, kar leze po slovenski zemlji, le da ima nek naziv ... Preprosto, Turk se je infiltriral (na osnovi študije / drugega dr. o Titu? kot je sam namignil in strankarskega pripadništva)- ne gre za neko dejanje po nareku - gre za bolestno egocentiènega žabarskega razvajenèka, ki se za razliko od kolegov na FF ni mogel ''uveljaviti'' v slovenskem prostoru na kredibilen naèin. Zavida mnogim in ni osamljen primer v razliènih znanstvenih 'panogah' ...
V Sloveniji je dovolj, da te omenijo enkrat Slovenske novice pa eden od bolj kredibilnih èasopisov, in te zaènejo klicati po telefonu, vabiti v TV-oddaje. Spomnimo, da je Jelinèiè svoje nastope nekoliko omejil, Dežman se je usral zaradi politiènega preobrata in zdaj za nategovanje še tisto malo osvešèene pešèice slovenskih državljanov mediji (POP, RTV,INFO TV) naprošajo mamine sinkote tipa B. Turk, radijec Uršiè ipd.
Da so dejansko za to krivi novinarji oz. njih uredniki, ki zaradi senzacionalizma in dobièka sami kujejo zvezde takega 'kalibra', ti dokazujejo razne Polone Jambrekove, starleta Barbara Smisl t.i. glasbene skupine BBT ti dela oddaje o plehu na TV, pa naenkrat postane odgovorna urednica toaletnega Ekspresa. In razni Sarkièevi Denisi z 'novinarko' - smrkljo nevzgojeno, ki žalijo korektnega policista med opravljanjem službe, pa razne Šurle ... Da zadeva ne sega le na medij kot tak in novinarsko podroèje, ti pove tudi dejstvo, da je Hribar tako obupan, da ti klièe v svojo oddajo pravnika Matoza ...
Got it? Slovenija is in deep shit!
Hawk.
|
|
|
Post by cr on May 23, 2009 8:50:35 GMT 1
ravno zato pa je treba na njegovo neusposobljenost in znanstveno neuspešnost vedno znova opozarjati.
Problem, da ga bolj ne razkrinkajo je tudi v njegovih sogovornikih.
Glede ostalega se je mogoèe samo strinjati. Bleferji obvladujejo sceno.
|
|
|
Post by pouletoncoq on May 25, 2009 12:29:46 GMT 1
|
|
|
Post by krjavelj on May 26, 2009 9:49:14 GMT 1
Katolijugendführer Jernej Vrtovec
|
|
|
Post by cr on May 26, 2009 18:51:31 GMT 1
Katolijugendführer Jernej Vrtovec Gnus.
|
|
|
Post by set on May 28, 2009 10:46:50 GMT 1
Katolijugendführer Jernej Vrtovec ma mi gre na živce to njegovo in na splošno desnièarsko bluzenje o obsojanju totalitarizma!!!! pol nej najprej svoj Vatikan obsodjo!!!!!!
|
|
|
Post by krjavelj on May 28, 2009 22:00:57 GMT 1
Katolijugendführer Jernej Vrtovec ma mi gre na živce to njegovo in na splošno desnièarsko bluzenje o obsojanju totalitarizma!!!! pol nej najprej svoj Vatikan obsodjo!!!!!! Klerofašistiène litanije, ki jih sesljavec ponavljajoèe žlobudra so priuèene in so paè prirejene nivoju klerofašistiène klike.
|
|
|
Post by cr on May 29, 2009 21:59:16 GMT 1
ma mi gre na živce to njegovo in na splošno desnièarsko bluzenje o obsojanju totalitarizma!!!! pol nej najprej svoj Vatikan obsodjo!!!!!! Klerofašistiène litanije, ki jih sesljavec ponavljajoèe žlobudra so priuèene in so paè prirejene nivoju klerofašistiène klike. Ne razumem, kako lahko en falirani študenrt, smrkavec rojen menda leta 1981 sploh dobi prostor na nacionalni televiziji, ki jo iz naroènine financiram. Kot financer se s tem ne strinjam in bom zagovarjal ostre ukrepe proti vodstvu RTV.
|
|
|
Post by kozmonavt on May 29, 2009 22:16:03 GMT 1
Spregledal sem - volil bom Lojzeta Peterleta z našo NSi!
Nekje sem omenil, da na evropskih volitvah podpiram g. Kacina. Od včeraj naprej nič več! Kajti vse, kar mi je trobezljal o svoji politični 'spreobrnitvi' je bila čista laž, vredna njegove šefijnje Kresalke. Tako sem se odločil, da ne bom volil nobenega izmed goljufivskih članov trenutne slovenske pozicije, torej nobenega, ki kakorkoli podpira to gnilo trenutno vlado, ki je niti Slovenci ne zaslužimo kljub totalni neumnosti toliko tistih naših sodržavljanov, ki takšne ničprida volijo.
Tako sem se po treznem premisleku in po primerjavi, kdo je res za blagor naroda in kdo zgolj zase, na koncu odločil, da bom na teh evropskih volitvah odločno in z vso vnemo podprl Lojzeta Peterletw in njegovo NSi!!!
Razen še Janše in njegove zdrave stranke ni nihče drug vreden volilnega glasu ozaveščenega in poštenega Slovenca!
Torej vsi volimo Prteterleta in našo NSi, ali pa vsaj Janšo in njegove poštene pripadnike!
(Z NSi foruma. Juhjuhej!)
|
|
|
Post by prior on May 30, 2009 10:21:24 GMT 1
LOL, me je kar fajn nasmejalo En idiot, ki ne vidi, da je politika eno in isto in da so vse delitve le pesek v oči.
|
|
|
Post by kozmonavt on May 30, 2009 18:30:22 GMT 1
Po mojem to kar NSijevci lepijo gor. But wait, there's more: "čas, da rešimo Slovenijo, čas, da volimo NSi!!!" "Natančno tako se bo zgodilo. Kajti ko sem presedlal nazaj v NSi, se mi je Gospod nasmehnil, in me pohvalil, da sem naredi Bogu všečno dejanje. Nagrada torej sledi!" To je napisal nekdo iz stranke. Drugače ne more biti. Ni možno. Nihče ne more biti tak psihič. Prosim.
|
|