|
Post by krjavelj on May 18, 2009 16:39:00 GMT 1
Spet je Slovenija »brcnila v meglo«, pa to še ni najhujše, zapravljena je bila ogromna kolièina denarja. Razumel bi, èe bi se nam fiasko zgodil prviè, ne morem in noèem pa razumeti, da smo tradicionalno abonirani na zadnja mesta. Upam, da nihèe ne dvomi, da je udeležba na evrovizijskem »tekmovanju« projekt. Kaj je torej cilj tega projekta. Jaz mislim, da je cilj zmaga oziroma èim višje na lestvici rezultatov glasovanja. Rezultat je jasen. Hja, kdo je pa odgovoren za to katastrofalno raboto. RTV oziroma njen generalni direktor. Niè hudega, èe sam nima pojma, kakšen mora biti nastop, da je država v tekmovanju konkurenèna. Imenoval je strokovno žirijo, ki je najbrž »pokasirala« lep kupèek cekinov in se izkazala za katastrofalno šarlatansko. Ni namreè naloga strokovne žirije, da ugotavlja umetniško vrednost skladb in izvajalcev, ampak da obvlada podroèje èustvene inteligence in empatije in predvidi, katera skladba ima najveè šans za preprièanje evropskega avditorija. Radoveden sem, kaj bi naredilo vodstvo NASE z vodjem pošiljanja raket v vesolje, ki bi mu vsaka raketa dol padla. Hvala Bogu, da so Avseniki ušli slovenskim »strokovnjakom« v Nemèijo www.rtvslo.si/files/razpisi_natecaji/2008/ema_2009_-_pravilnik.pdfSESTAVA STROKOVNE ŽIRIJE 31. èlen Strokovno žirijo sestavljajo trije (3) èlani, ki jih na predlog odgovornega urednika UPE Razvedrilni program PPE TV Slovenija, ob predhodnem pisnem soglasju direktorja PPE TV Slovenija, imenuje generalni direktor RTV Slovenija.
|
|
|
Post by cr on May 18, 2009 23:21:10 GMT 1
Spet je Slovenija »brcnila v meglo«, pa to še ni najhujše, zapravljena je bila ogromna kolièina denarja. Razumel bi, èe bi se nam fiasko zgodil prviè, ne morem in noèem pa razumeti, da smo tradicionalno abonirani na zadnja mesta. Upam, da nihèe ne dvomi, da je udeležba na evrovizijskem »tekmovanju« projekt. Kaj je torej cilj tega projekta. Jaz mislim, da je cilj zmaga oziroma èim višje na lestvici rezultatov glasovanja. Rezultat je jasen. Hja, kdo je pa odgovoren za to katastrofalno raboto. RTV oziroma njen generalni direktor. Niè hudega, èe sam nima pojma, kakšen mora biti nastop, da je država v tekmovanju konkurenèna. Imenoval je strokovno žirijo, ki je najbrž »pokasirala« lep kupèek cekinov in se izkazala za katastrofalno šarlatansko. Ni namreè naloga strokovne žirije, da ugotavlja umetniško vrednost skladb in izvajalcev, ampak da obvlada podroèje èustvene inteligence in empatije in predvidi, katera skladba ima najveè šans za preprièanje evropskega avditorija. Radoveden sem, kaj bi naredilo vodstvo NASE z vodjem pošiljanja raket v vesolje, ki bi mu vsaka raketa dol padla. Hvala Bogu, da so Avseniki ušli slovenskim »strokovnjakom« v Nemèijo www.rtvslo.si/files/razpisi_natecaji/2008/ema_2009_-_pravilnik.pdfSESTAVA STROKOVNE ŽIRIJE 31. èlen Strokovno žirijo sestavljajo trije (3) èlani, ki jih na predlog odgovornega urednika UPE Razvedrilni program PPE TV Slovenija, ob predhodnem pisnem soglasju direktorja PPE TV Slovenija, imenuje generalni direktor RTV Slovenija. Torej ker si bil manager, kaj bi napravil s proizvodnjo/projekti ki leta prinašajo izgubo/ so neuspešni. Ukineš jih. Kot naroænik RTV menim da je èas, da poveš, da tega ne misliš veè financirati. Hkrati je potrebno protestirati proti nekvalitetnemu programu.
|
|
|
Post by radovedna on May 19, 2009 6:18:54 GMT 1
Da se Slovenija umakne, podpiram. Potrata časa in denarja...so mi bile pa toliko bolj všeč druge države...
|
|
|
Post by krjavelj on May 19, 2009 7:37:39 GMT 1
Kot naroænik RTV menim da je èas, da poveš, da tega ne misliš veè financirati. Komu naj to povem, da bo upoštevano
|
|
|
Post by matiček mate on May 19, 2009 11:04:23 GMT 1
Kako lahko človek legalno odpove RTV naročnino? Včasih (zelo včasih) vem, da je prišel inkasant in zaplombiral TV. Saj kar se mene tiče, je RTV naročnina en hud kretenizem. Če že niso komercialni (ha ha), pa naj se financirajo iz proračuna.
Se oproščam za off topic.
|
|
|
Post by klativitez on May 24, 2009 4:27:50 GMT 1
Meni je pa Martina zelo všeč. Škoda le, da se je večji del pesmi skrivala za zaveso.
|
|