|
Post by kozmonavt on Jul 5, 2009 12:37:06 GMT 1
Židje so vsekakor velika grožnja temu narodu. Koliko jih je, 1500? Manj kot ciganov? Manj kot srbov? Resno, koliko židov poznate? Jaz poznam samo enega. Je računalniški inženir iz Izraela, ki ima predmet na naši fakulteti, zna že napol slovensko in mojim sošolkam ponuja doma narejen štrudelj.
|
|
|
Post by cr on Jul 5, 2009 21:54:56 GMT 1
Židje so vsekakor velika grožnja temu narodu. Koliko jih je, 1500? Manj kot ciganov? Manj kot srbov? Resno, koliko židov poznate? Jaz poznam samo enega. Je računalniški inženir iz Izraela, ki ima predmet na naši fakulteti, zna že napol slovensko in mojim sošolkam ponuja doma narejen štrudelj. Nobenega. No morda katerega vendar me verska pripadnost ljudi načeloma ne interesira dokler me pustijo na miru. Ko me pa ne pa jim razložim nekaj o svojih pogledih na klerofašizem na slovenskem itd.
|
|
|
Post by prior on Jul 6, 2009 21:03:43 GMT 1
Mene ne moti njihova vera, dokler s tem ne gnjavijo mene. Motilo bi kvečjemu arogantnost in nestrpnost do drugače mislečih ljudi.
Ne poznam nobenega juda, v Sloveniji so tako redki, da jim že grozi izumrtje zaradi števila.
|
|
|
Post by set on Jul 7, 2009 11:59:05 GMT 1
hmmm, moj prijatelj dela v neki Izraelski firmi in zanje oz za direktivo z vrha veljajo vsi slabi reki, ki so jih skozi stoletja izjavili zanje. nisem antisemitka, vseeno mi je, èe kdo nekaj veruje, ampak takole èloveku postane jasno, èemu so najbogatejši...... pa jih tega vera ne uèi. samo zgleda, da se bolj skupaj, med enako verujoèimi in misleèimi držijo....
|
|
|
Post by pixie on Jul 12, 2009 11:33:35 GMT 1
hmmm, moj prijatelj dela v neki Izraelski firmi in zanje oz za direktivo z vrha veljajo vsi slabi reki, ki so jih skozi stoletja izjavili zanje. nisem antisemitka, vseeno mi je, èe kdo nekaj veruje, ampak takole èloveku postane jasno, èemu so najbogatejši...... pa jih tega vera ne uèi. samo zgleda, da se bolj skupaj, med enako verujoèimi in misleèimi držijo.... aja? pridnost je pri njih cenjena vrlina. hočeš-nočeš, so pa rojeni ekonomisti s posebnim fetišem na zlato in drage kamnčke.
|
|
|
Post by pixie on Jul 12, 2009 11:44:52 GMT 1
Mene ne moti njihova vera, dokler s tem ne gnjavijo mene. Motilo bi kvečjemu arogantnost in nestrpnost do drugače mislečih ljudi. Ne poznam nobenega juda, v Sloveniji so tako redki, da jim že grozi izumrtje zaradi števila. poznam tri žide, za katere vem, da so edn je bil moj sošolc v gim, ki se je takrat enkrat po maturi spreobrnu. začel je s klasiko- poznavanjem zgodovine, rel. knjig in pa hebrejskega jezika. no ja glih s hebrejščino je začel, ker je bil dečko talent za jezike. nikol težil, manerlich nežno bitje, zmeraj z dobrimi ocenami in zelo delaven. 2 spoznala pr biznisu. ta starejši, moram rečt, je bil za pofukat. foter mi omenil, da se je preliminarno opisal kot ameriški žid, ki želi investirat. za žide pa vemo, da če rečejo, da majo dnar, imajo. ta mlajši je bil v tipični opravi brez kravžl zaliscev, torej črn gvant z lajbčem in snežno bela srajca s kapco in ribjo faco. manerlih. mal je bil napihnen, ampak sm ga prizemljila. več kot pozdrav shalom ni bilo. cenim pri njih to, da če je sestank, je kratek in jedrnat, nobenga odvečnga čveka. kako spravit žida v dobro voljo? omeniš diamante. če je genetski žid, se mu zasvetijo oči. ;D
|
|
eva1
vajenc
|
Post by eva1 on Jul 18, 2009 19:47:19 GMT 1
Jaz poznam samo enega. Je računalniški inženir iz Izraela, ki ima predmet na naši fakulteti, zna že napol slovensko in mojim sošolkam ponuja doma narejen štrudelj. Ta tvoj Žid je totalni kreten! Doktor znanosti ampak primitivec prve klase ... Kakorkoli, da ne bom na podlagi enega osebka zdaj tu nestrpna do celega naroda ... Drugače so mi Židje fajni, npr. ta: www.youtube.com/watch?v=hBkDb4RdZMAPlemenit človek.
|
|
|
Post by kozmonavt on Jul 18, 2009 19:55:11 GMT 1
Jaz poznam samo enega. Je računalniški inženir iz Izraela, ki ima predmet na naši fakulteti, zna že napol slovensko in mojim sošolkam ponuja doma narejen štrudelj. Ta tvoj Žid je totalni kreten! Doktor znanosti ampak primitivec prve klase ... Kakorkoli, da ne bom na podlagi enega osebka zdaj tu nestrpna do celega naroda ... Drugače so mi Židje fajni, npr. ta: www.youtube.com/watch?v=hBkDb4RdZMAPlemenit človek. Primitivec? Zakaj?
|
|
jin
vajenc
|
Post by jin on Dec 28, 2009 11:15:26 GMT 1
Samo mimogrede. Ne verjamem v vse te zgodbe o židovski zaroti. Ampak, ker se veliko ukvarjam z Rusijo in njeno zgodovino, mi je pa res hecno, kolik oligarhov je Židov. Prav neverjetno. Jaz si sicer to pojasnjujem s tem, da so bili malo izločeni iz družbe in so tako lahko hitreje zakorakali v divji kapitalizem, ki se je začel po propadu perestrojke in razpadu Sovjetske Zveze.
Če smo že pri Sovjetski Zvezi, tudi za revolucijo je stal veliko Židov. Po moje velja enako, kot za spremembe v devetdesetih, bili so malo ali precej izločeni iz ruske družbe in so zato bili bolj pripravljeni razmišljati o spremembah in se jim tudi prilagoditi.
|
|