|
Post by pouletoncoq on Oct 30, 2009 12:02:22 GMT 1
|
|
jin
vajenc
|
Post by jin on Nov 6, 2009 21:37:42 GMT 1
Hej, ravno sem hotel odpreti temo o tem. Gledal sem trailer, je super. Upam, da bo film tudi v kinih, ker bi ga res rad videl. Italijani pa se naj j. Nič nas niso vprašali, kaj si mislimo, ko so posneli film Srce v breznu.
|
|
|
Post by cr on Nov 7, 2009 10:46:19 GMT 1
Hej, ravno sem hotel odpreti temo o tem. Gledal sem trailer, je super. Upam, da bo film tudi v kinih, ker bi ga res rad videl. Italijani pa se naj j. Nič nas niso vprašali, kaj si mislimo, ko so posneli film Srce v breznu. Italijasnkim fašistom je treba jasno povedati, da so bili z našega ozemlja izgnani kot okupatorji in da se nikoli več ne bodo vrnili.
|
|
|
Post by pouletoncoq on Nov 7, 2009 15:51:45 GMT 1
Hej, ravno sem hotel odpreti temo o tem. Gledal sem trailer, je super. Upam, da bo film tudi v kinih, ker bi ga res rad videl. Italijani pa se naj j. Nič nas niso vprašali, kaj si mislimo, ko so posneli film Srce v breznu. Odzivi že sledijo v veè medijih (tudi na televizijah); ja, morda bo emitirano tudi v kakem drugem kinu po SLO.; pa odvrteli ga bodo še vsaj 4-v Sežani. Zna biti, da bo tudi na RTV (razen, èe se slov. podrepniki Lacote ne bodo spet us*ali) ... Drugaèe pa je odziv Italijanov predvidljiv kot so meseène položnice. Tudi èe se SLO še tako ''brani'' oz. film opravièuje kot umetniški (!) izdelek, je v evropskem merilu (prostoru) to bob ob steno. Svet (EU) preprosto pozablja ali pa niè noèe vedeti o sprenevedavih politiènih principih te ''zabavne dežele'' špagetov, pizz, muzike, Sofie Loren, Benignija ... - skratka, Italija(ni) je (so) pa ja fajn ... turisti z lunetkami na oèeh.press
|
|