|
Post by pixie on Jan 17, 2010 19:01:38 GMT 1
torej, bolj kot ne, večina nas uporablja google brkljalnik za iskanje vse sorte šmorna. večina nas ima ima tudi gmail poštni kaslc. marsikdo pa uporabla še kter drug dodatk skratka zanima me kako vam je všeč, kaj najbolj, zakaj? še sploh me pa zanima, če je kdo sprobal že google wave in v čem vidi koristi/slabosti itd. bemu, pozabla sm dat v glasovanje še igoogle. no ja shit happens ;D
|
|
|
Post by kozmonavt on Jan 17, 2010 19:19:04 GMT 1
Pa Blogspot?
|
|
|
Post by pixie on Jan 17, 2010 19:50:55 GMT 1
podabla verjetn sm še kej, aka google scholar
|
|
|
Post by set on Jan 20, 2010 10:08:09 GMT 1
google prevajalnik. ki pošteno povedano ni niè vreden. globoko odsvetujem.
|
|
|
Post by matiček mate on Jan 20, 2010 11:50:53 GMT 1
Na naši priljubljeni počitniški destinaciji (Lago di Ledro - Italija) oddaja večino apartmajev neka leva nizozemska agencija in imajo internetno stran samo v nizozemščini.
Googlov prevajalnik je prišel kot naročen, ne vem, zakaj bi bil ničvreden (oziroma odsvetovanja vreden)?
|
|
|
Post by pixie on Jan 20, 2010 12:19:02 GMT 1
res je, da google prevajalc ni fenomenalen, ampak to še ne pomeni, da je zaendrek. matrajo ga še sklanjatve, sploh recimo iz angl v slo, ampak jebat ga. približen kontekst se da razumet. če se potrudišje pa res, da gtransl ni še dokončan in je vedno opcija, da vsak doda boljši prevod dosti bolj, vsaj zame, uporabna zadeva je presis.amebis.si/prevajanje/ker se mi včasih zgodi pri prevajanu, da se kakšne besede takoj ne spomnem, in mi pri tisti besedi da več alternativ. jebat ga, nimam celga slovarja v glavi uporaben pa je tud recimo www.najdi.si/index_dictionary.jsp , ampak samo za posamične besede in ne za stavke, kot sta gtransl in presis dobr če se čem pa ultra poglobit v eno besedo, pa je še vedno na voljo dictionary.reference.com/
|
|
|
Post by pixie on Jan 28, 2010 12:19:43 GMT 1
|
|
|
Post by pixie on Mar 3, 2010 12:42:10 GMT 1
gmail-a imam počas pufe štunfe ... edino kar mi še "sede" je view opcija oz predogled dokumenta v html in ppt prezentacije v tabu. resno gruntam, da bi se gmaila losala ... no ja ... we shall see med tem pa dobla tale člank oz link, od naše predrage in velecenjenjene oooge: za video kliknte na link s člankom, video spodej vir in video
|
|