|
Post by romero on Apr 2, 2009 12:23:30 GMT 1
Tole sem objavil na PKC forumu. Linka do sem seveda nisem izdal nikomur.
---------------------------
Kot je znano, je večja skupina disidentov s tega foruma ustanovila nov forum. Tudi jaz sem se včlanil tja v upanju, da se bo dalo tam kaj resnega podebatirati. Pa nič. Nobenih prispevkov, spet en mrlič.
Zato vas pozivam, da med sabo sprti ponovno premislite o svojem početju in presežete razlike. Čeprav problematike ne poznam dobro in ne vem, v čem je jedro spora, sem prepričan, da gre za stvari, ki spadajo bolj v otroški vrtec kot med odrasle ljudi in da se jih da relativno lahko preseči.
Od razpada tega foruma ima največ forum RKC, kjer se klerofašistična banda naslaja nad našimi nesporazumi.
Razmislite, bilo bi škoda, da bi vse to razpadlo, saj gre za moje pojme za enega bolj kvalitetnih forumov.
----------------------
Razmislite torej.
|
|
|
Post by pixie on Apr 2, 2009 12:43:51 GMT 1
Tole sem objavil na PKC forumu. Linka do sem seveda nisem izdal nikomur. cenim(o) tok hudo pa spet ni, lej tole Total Topics: 57 - Total Posts: 908
|
|
|
Post by matiček mate on Apr 2, 2009 14:12:15 GMT 1
Kaj smo še vedno undercover??? Sem prepričan, da bi še kakšen (bivši ali bolj bivši) PKCjevec prišel za nami, če bi pustili kažipot.
Pa ne, da je to le varnostni ukrep proti Božidarju?
|
|
|
Post by pixie on Apr 2, 2009 14:21:37 GMT 1
ja nekak še ja ;D sicr če kdo koga pogreša, se mu lahko še ZS pošlje
|
|
|
Post by romero on Apr 2, 2009 17:07:07 GMT 1
Ali bi lahko nekdo tudi nam neposvečenim razložil famozno zgodbo o Božidarju oz. Tožidarju ali kakrkoli je že, saj je očitno velik strah in trepet, če smo zaradi njega undercover?
|
|
|
Post by matiček mate on Apr 2, 2009 17:12:20 GMT 1
Romero, ni kaj razlagat, vsaj po moje ne.
Zaradi mene lahko božidar tudi sem prilomasti, pa kaj potem.
|
|
|
Post by radovedna on Apr 2, 2009 17:37:55 GMT 1
Ja super, a ste pozabili kdo je Božidar? Sicer Romero, si dobro napisal. Po mojem mnenju se lahko forum "odkrije", ampak èe bo Božidar spet debilil tu gor, ne bo veè zabavno. Potem pa bo priklical še kakšnega Stražarja (ki ima Poroèilo in vse izhaja iz njegovega jebenega Poroèila) in kakega podobnega. Ja, do teh dveh sem pa nestrpna.
|
|
|
Post by radovedna on Apr 2, 2009 17:43:40 GMT 1
Ali bi lahko nekdo tudi nam neposvečenim razložil famozno zgodbo o Božidarju oz. Tožidarju ali kakrkoli je že, saj je očitno velik strah in trepet, če smo zaradi njega undercover? A se ne spomniš tistega, ki je grozil s kratkimi devetkami, lomljenjem prstov, meni s posilstvom...in veèino èasa je hodil podjebavat...
|
|
|
Post by matiček mate on Apr 2, 2009 18:27:14 GMT 1
A tako se ga spominjaš?
Meni je bolj ostal v spominu kot usmiljenja vreden ubogi revček, ki si na vsak način trudi vzbujati vsaj pozornost, če ga že ljudje kronično sovražijo.
|
|
|
Post by pixie on Apr 2, 2009 18:52:46 GMT 1
A tako se ga spominjaš? Meni je bolj ostal v spominu kot usmiljenja vreden ubogi revček, ki si na vsak način trudi vzbujati vsaj pozornost, če ga že ljudje kronično sovražijo. hja sej se ga je pipka usmilila, pa lej kaj je ratal s pkc-jem. sej je bogi revček, sam mi nismo socialna "ustanova", če veš kaj ti hočem povedat zakaj smo pa še nelinkani .... pa nekak se še nismo dogovoril kaj bi dokončno.
|
|
|
Post by pixie on Apr 2, 2009 18:56:48 GMT 1
Ali bi lahko nekdo tudi nam neposvečenim razložil famozno zgodbo o Božidarju oz. Tožidarju ali kakrkoli je že, saj je očitno velik strah in trepet, če smo zaradi njega undercover? hja na kratk bom probala pipika je forum zjebala do fundamenta, folk nehal pisarit tam, tisti ki so še vstrajal, so samo zato, da božota jebejo v mozak. potem je blo par za, da se nardi nov forum. nardila ga jst, ker so bli vsi zmatrani oz. se jim ni dal itd. nekak je blo rečen tud, da ko zalaufa, se potem objavi link gor na pkc-ju in potem se o tem več ni debateral. poleg tega nam šlo tud to na nevrone, da je pipka, klub temu, da smo se (ko še bli moderatorji) dogovoril, da se božota ob prvem znaku bana, potem ga pa pustila gor samo in sploh zato, ker je po pipkinem bistveno generiranje postov napram kvaliteti. a sm kej pozabla?
|
|
|
Post by matiček mate on Apr 2, 2009 19:27:45 GMT 1
zakaj smo pa še nelinkani .... pa nekak se še nismo dogovoril kaj bi dokončno. Daj naredi demokratično obvezujočo anketo. OK?
|
|
|
Post by pixie on Apr 2, 2009 20:19:43 GMT 1
zakaj smo pa še nelinkani .... pa nekak se še nismo dogovoril kaj bi dokončno. Daj naredi demokratično obvezujočo anketo. OK? kaj te zmatranitis al lenoritis daje? ;D ok kle maš LINK
|
|
|
Post by matiček mate on Apr 2, 2009 20:41:22 GMT 1
Kaj misliš da morš med doktorat da maš pravico bit zmatran???
|
|
|
Post by pixie on Apr 2, 2009 21:20:07 GMT 1
Kaj misliš da morš med doktorat da maš pravico bit zmatran??? olejga kok smo občutljivi ;D zdej še prašat ne smem si ziher, da nimaš PMS(MV)?
|
|
|
Post by cr on Apr 2, 2009 21:25:13 GMT 1
Kaj misliš da morš med doktorat da maš pravico bit zmatran??? Ja.
|
|
|
Post by romero on Apr 3, 2009 6:55:57 GMT 1
Ja super, a ste pozabili kdo je Božidar? Sicer Romero, si dobro napisal. Po mojem mnenju se lahko forum "odkrije", ampak èe bo Božidar spet debilil tu gor, ne bo veè zabavno. Potem pa bo priklical še kakšnega Stražarja (ki ima Poroèilo in vse izhaja iz njegovega jebenega Poroèila) in kakega podobnega. Ja, do teh dveh sem pa nestrpna. Stražarja se pa spomnim iz RKC foruma, res hud revež... taki tipi poskušajo zjebat vsako temo s kretenskimi izpadi, ampak to se na vseh forumih dogaja. Take tipe je treba banat pa je mir. Sicer je vedno možnost, da se prijavi pod drugim imenom, pa ga še enkrat banš, pa je. Sploh pa valjda obstaja opcija, da zablokiraš IP? Mislim, da tudi če IP ni statičen, to do neke mere blokira njegov računalnik. Ker mora forum imeti čimveč (aktivnih) članov, če hočeš da živi, je promocija nujna, tako da je skrivanje linka po mojem kontraproduktivno.
|
|
|
Post by cr on Apr 3, 2009 11:25:16 GMT 1
Ja super, a ste pozabili kdo je Božidar? Sicer Romero, si dobro napisal. Po mojem mnenju se lahko forum "odkrije", ampak èe bo Božidar spet debilil tu gor, ne bo veè zabavno. Potem pa bo priklical še kakšnega Stražarja (ki ima Poroèilo in vse izhaja iz njegovega jebenega Poroèila) in kakega podobnega. Ja, do teh dveh sem pa nestrpna. Stražarja se pa spomnim iz RKC foruma, res hud revež... taki tipi poskušajo zjebat vsako temo s kretenskimi izpadi, ampak to se na vseh forumih dogaja. Take tipe je treba banat pa je mir. Sicer je vedno možnost, da se prijavi pod drugim imenom, pa ga še enkrat banš, pa je. Sploh pa valjda obstaja opcija, da zablokiraš IP? Mislim, da tudi če IP ni statičen, to do neke mere blokira njegov računalnik. Ker mora forum imeti čimveč (aktivnih) članov, če hočeš da živi, je promocija nujna, tako da je skrivanje linka po mojem kontraproduktivno. No tole je danes spesnil na MMCju. www.rtvslo.si/blog/snvz/antikristi/23914
|
|
|
Post by set on Apr 3, 2009 11:32:42 GMT 1
OMG eni bi definitivno morali jesti od drevesa spoznanja, da jim mal prevetri možgane. tole je pa že do skrajno sti paranoièno.
|
|
|
Post by radovedna on Apr 3, 2009 13:33:20 GMT 1
Ja super, a ste pozabili kdo je Božidar? Sicer Romero, si dobro napisal. Po mojem mnenju se lahko forum "odkrije", ampak èe bo Božidar spet debilil tu gor, ne bo veè zabavno. Potem pa bo priklical še kakšnega Stražarja (ki ima Poroèilo in vse izhaja iz njegovega jebenega Poroèila) in kakega podobnega. Ja, do teh dveh sem pa nestrpna. Stražarja se pa spomnim iz RKC foruma, res hud revež... taki tipi poskušajo zjebat vsako temo s kretenskimi izpadi, ampak to se na vseh forumih dogaja. Take tipe je treba banat pa je mir. Sicer je vedno možnost, da se prijavi pod drugim imenom, pa ga še enkrat banš, pa je. Sploh pa valjda obstaja opcija, da zablokiraš IP? Mislim, da tudi če IP ni statičen, to do neke mere blokira njegov računalnik. Ker mora forum imeti čimveč (aktivnih) članov, če hočeš da živi, je promocija nujna, tako da je skrivanje linka po mojem kontraproduktivno. Še hujši je Križar, čeprav se nikoli ni pojavil na PKC, sem ga brala na RKCf. Iz tega tipa govori samo sovraštvo, do vsega - razen, kar je njemu všeč. Tisti forum ima dosti takih "zadetkov"... Se strinjam, naj se odkrije forum, ampak naj se tudi po hitrem postopku odpika take modele - ker so obupni.
|
|