|
Post by pouletoncoq on Apr 3, 2009 13:58:06 GMT 1
Cerkev Terrafolku: "Ne na naši zemlji" Koncert na Mengorah odpovedan Glasba, pred 17 minutami Ljubljana - MMC RTV SLO Slovenska Rimokatoliška cerkev obtožuje skupino Terrafolk, da igra pogansko glasbo. Prepovedali so jim tudi koncert. Skupina Terrafolk, ki velja za eno najboljših slovenskih glasbenih skupin, letos praznuje poseben jubilej. Že deset let namreè skupina, ki v svoji glasbi združuje razliène glasbene sloge, navdušuje s svojimi lastnimi skladbami in priredbami drugih skladb. Njihovo slavnostno leto pa je zadnje dni presenetil nenavaden ukrep Rimokatoliške cerkve, ki je onemogoèila koncert na Mengorah. Cerkev, ki je lastnica zemljišèa, kjer bi se moral koncert zgoditi, je utemeljila svojo zavrnitev z argumentom, da Terrafolk igra pogansko glasbo. Skupina Terrafolk, je na svoji spletni strani napisala: "Malo smo že pomislili, da gre za prvoaprilsko šalo, vendar je koncert na Mengorah zares odpovedan. " Vir: www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=19&c_id=39960
|
|
|
Post by pixie on Apr 3, 2009 14:48:01 GMT 1
wtf proklete kurbe klerofašistične pa bemu sej je samo muska in to fajna muska tole sicer ni terrafolk, ampak vseen fajn (ja, pixie ma zadne cajte fetiš na keltsko harfo. ob priliki si jo nabavi in začne učit)
|
|
|
Post by fancy on Apr 3, 2009 15:51:35 GMT 1
RKC v Sloveniji je popolnoma izgubila kompas no ja, vprašanje je, če ga je kdaj sploh imela btw - Terra folk je prva liga kaj pa Murko, on lahko koncertrira na cerkveni zemlji ;D
|
|
|
Post by kozmonavt on Apr 3, 2009 18:08:47 GMT 1
Seveda, kar je bilo Cerkvi vrnjeno, bo porabila za dobre namene in za vse ljudi.
|
|
|
Post by matiček mate on Apr 3, 2009 19:09:13 GMT 1
Neverjetno je, da RKC in njeni nosilci podoblasti pri nas v takšnih in podobnih primerih premorejo ravno toliko politične modrosti, kot je v dreku vitaminov.
Saj bi se lahko zgovarjali na neobladljivo množico poslušalcev, pretiran hrup, pijančevanje, drogo blablabla.
Sicer so (kar se mojega okusa tiče) pa TerraFolk carji, pri nas najboljši bend ob Kataleni. Nazadnje sem jih v Celju poslušal v kinu Metropol. Hvala bogu, da ni kino v lasti RKC.
|
|
|
Post by radovedna on Apr 3, 2009 19:20:19 GMT 1
To je ena najboljših slovenskih skupin! Moja lestvica je:
1. Dan D 2. Terra Folk 3. Katalena
O Cerkvi pa ne vem veè kaj naj si mislim...Sramota vseh sramot.
|
|
|
Post by prior on Apr 3, 2009 19:57:00 GMT 1
kakšna škoda, da Terrafolk niso smeli organizirati koncerta zaradi banalnega izgovora - pognaska glasba. WTF Keri retardi so tile cerkvenjaki, ker se ne zavedjo, da je večina njihove cerkve polna poganskih elementov.
Mamu jim jebem arogantne prašiče.
|
|
|
Post by matiček mate on Apr 3, 2009 20:08:20 GMT 1
No ja, namesto pred neko cerkvico na gričku bo koncert v centru Tolmina, udeležilo pa se ga bo zagotovo bistveno več poslušalcev. Torej dela Terra Folku RKC reklamo. Gotovo so dogovorjeni.
|
|
|
Post by pouletoncoq on Apr 4, 2009 8:50:06 GMT 1
kakšna škoda, da Terrafolk niso smeli organizirati koncerta zaradi banalnega izgovora - pognaska glasba. WTF Keri retardi so tile cerkvenjaki, ker se ne zavedjo, da je večina njihove cerkve polna poganskih elementov. Mamu jim jebem arogantne prašiče. Bolj kot to, da so tumasti ali se delajo tumaste okoli izvora svoje institucionalizirane religije, me jezi in žali dejstvo, da si prilašèajo predpravico odloèati o tem, kaj je 'dobro' in kaj 'slabo' za vse nas, naša ušesa, oèi, telo itd. Hinulje!
|
|