|
Post by krjavelj on Apr 11, 2009 22:04:35 GMT 1
Forumu želim dolgo in zdravo življenje v higijenskem vzdušju
|
|
|
Post by romero on Apr 20, 2009 19:42:22 GMT 1
Jaz tudi. Toda njegovo življenje bo težko v tem šentflorjansko-klerofašističnem okolju.
|
|
|
Post by cr on Apr 20, 2009 20:13:34 GMT 1
Jaz tudi. Toda njegovo življenje bo težko v tem šentflorjansko-klerofašističnem okolju. The klerofascist will be converted to the ORigin. And those klerofascist who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust. Hallowed are the Ori.
|
|
|
Post by matiček mate on Apr 20, 2009 20:47:41 GMT 1
Ne stokajte, no.
|
|
|
Post by alcazar on Apr 21, 2009 16:09:23 GMT 1
evo, jaz sem konèal s tem forumom, nimam veè èasa za internet, itak pa je zdaj vaš najljubši forum spet online. kar se tièe tega foruma pa me vse skupaj spominja na to legendarno sliko. adijo
|
|
|
Post by jakačan on Apr 21, 2009 17:26:09 GMT 1
evo, jaz sem konèal s tem forumom, nimam veè èasa za internet, itak pa je zdaj vaš najljubši forum spet online. kar se tièe tega foruma pa me vse skupaj spominja na to legendarno sliko. adijo Papa! Pa jezuščka pozdravi kot boš šel prihodnjič k maši. p.s. Slikca v linku je pa luštna. Hvala.
|
|
|
Post by krjavelj on Apr 21, 2009 18:44:02 GMT 1
evo, jaz sem konèal s tem forumom, nimam veè èasa za internet, itak pa je zdaj vaš najljubši forum spet online. kar se tièe tega foruma pa me vse skupaj spominja na to legendarno sliko. adijo No, spet nas nekdo predalèka
|
|
|
Post by Žostko on Apr 21, 2009 20:54:51 GMT 1
evo, jaz sem konèal s tem forumom, nimam veè èasa za internet, itak pa je zdaj vaš najljubši forum spet online. kar se tièe tega foruma pa me vse skupaj spominja na to legendarno sliko. adijo Meni ne bo noben rekel, da s svojim ravnanjem (in predvsem razmišljanjem) zaslužim ticket to hell!!! Miselni delikt ne obstaja!!! razen v človeških in teokratskih diktaturah. Tak govor imam za ogaben fašističen in nasilen, vreden vahabitskih muslimanov. Komaj je mogoče verjeti, da je tvoj bog ljubezen, vsekakor pa je razvidno, da si ti fašistična svinja. Eh, jebatga, slikca je sicer sama po sebi luštna, dopis pa je naredil še en krščanski fašist.
|
|
|
Post by pixie on Apr 22, 2009 12:26:15 GMT 1
evo, jaz sem konèal s tem forumom, nimam veè èasa za internet, itak pa je zdaj vaš najljubši forum spet online. kar se tièe tega foruma pa me vse skupaj spominja na to legendarno sliko. adijo Meni ne bo noben rekel, da s svojim ravnanjem (in predvsem razmišljanjem) zaslužim ticket to hell!!! Miselni delikt ne obstaja!!! razen v človeških in teokratskih diktaturah. Tak govor imam za ogaben fašističen in nasilen, vreden vahabitskih muslimanov. Komaj je mogoče verjeti, da je tvoj bog ljubezen, vsekakor pa je razvidno, da si ti fašistična svinja. Eh, jebatga, slikca je sicer sama po sebi luštna, dopis pa je naredil še en krščanski fašist. žostko, men je stara mama rekla zmer, da naj ne verjamem vsega kar ljudje pravjo. torej, če ne verjameš v peku, pač ne greš tja. lahko pa kakim takim osebkom "prodaš" kako drugo štorijo kot odg. ena izmed moji priljubljenih je, da jst ne grem v peku, ker se mislm po smrt kuj prec reinkarnirat v goloba s kronično drisko in živet v vatikanu in veselo srat bo maškarah ;D če se pa pobu več ne da pisat oz. kao nima časa tudi prav.
|
|
|
Post by pouletoncoq on May 6, 2009 21:24:25 GMT 1
evo, jaz sem konèal s tem forumom, nimam veè èasa za internet, itak pa je zdaj vaš najljubši forum spet online. kar se tièe tega foruma pa me vse skupaj spominja na to legendarno sliko. adijo Cool! Zdaj vsaj vem, zakaj si tako seciral debato o Prekmurju, V. Tkalcu ipd. v neki drugi temi in ''vodil dialog z mano kot da sem po župi priplavala'' ... : Si vedno tako srborit in zagrenjen?! Po eni strani zavzemanje za Prekmurce (ok. Slovence v Prekmurju, po drugi pa vehementno navdušenje nad V. Tkalcem, ki si je Mursko republiko predstavljal kot osebni projekt [posledièno ukradel keš in ušel èez mejo], da o cerkveni podpori in madž. valuti ne govorim ... Ni bila slaba ideja, ta Murska republika, je pa imela kar nekaj ''deficitarnih izhodišè'' ...
|
|