|
Post by krjavelj on Apr 21, 2009 20:33:22 GMT 1
Zdajle sem izjemoma gledal Piramido. Vse je prevpila »cerkvenjakinja« Šverc. No na to smo že navajeni. Bolj pa me je šokirala pevka Regina, ki je na izjavo Erike, èeš da mnogi trdijo, da je v bivši Jugi bilo lažje živeti globokoumno odgovorila: »to pa že ni res, saj nismo imeli kave in kupovali smo lahko samo stoenke« Adijo pamet
|
|
|
Post by cr on Apr 21, 2009 21:31:53 GMT 1
Zdajle sem izjemoma gledal Piramido. Vse je prevpila »cerkvenjakinja« Šverc. No na to smo že navajeni. Bolj pa me je šokirala pevka Regina, ki je na izjavo Erike, èeš da mnogi trdijo, da je v bivši Jugi bilo lažje živeti globokoumno odgovorila: »to pa že ni res, saj nismo imeli kave in kupovali smo lahko samo stoenke« Adijo pamet Dr. Alenka Šverc je baje brezmadežno spoèela z nekim doktorjem moralne teologije.
|
|
|
Post by krjavelj on Apr 21, 2009 22:18:20 GMT 1
Dr. Alenka Šverc je baje brezmadežno spoèela z nekim doktorjem moralne teologije. A ni Štuhec doktor moralne teologije ?
|
|
|
Post by romero on Apr 22, 2009 7:08:32 GMT 1
Černi gad, ja.
|
|
|
Post by cr on Apr 22, 2009 8:54:09 GMT 1
Dr. Alenka Šverc je baje brezmadežno spoèela z nekim doktorjem moralne teologije. A ni Štuhec doktor moralne teologije ? Tako se govori med ljudmi.
|
|
|
Post by jakačan on Apr 22, 2009 10:11:49 GMT 1
Tudi o prvem človeku slovenske RKC se govori, da ga je pridno namakal ... "posledica" je prišla v obliki otročička (ki sedaj ni več tako majhen otročiček, ampak že čisto pravi človekec), ki seveda mora po čudoviti krščanarski etiki in univerzalni ljubezni Matere Cerkve celo življenje živeti brez očeta oziroma skrivati družinske vezi. Verjetno veste o kom govorim, podatek pa je presenetil tudi mene ...
Vsekakor raje vidim nezakonske otroke krščanarskih fake celibaterskih velemož (četudi ne najdem dovolj otrih besed, da bi opisal to pretvarjanje in hinavščino Cerkve), kot pa majhne, nemočne zlorabljene otroke obeh spolov, nad katerimi se izživlja bolni duhovniški stan in pri čemer Cerkev posredno asistira, ko ne obsodi dovolj jasno zločinov svojega "osebja!
Fantje in dekleta, sokrivi smo vsi mi - ki zgolj molčimo in hinavsko naslavljamo ostre kritike po raznih virtualnih prostorih, namesto da bi zaščitili naše najmlajše, ki po celotnem svetu doživljajo silo in nepredstavljivo grozo, ko se nad njimi slini kler vseh mogočih denominacij (še posebej tistih spolno najbolj frustriranih, kjer so simbolno evnuharstvo celo institucionalizirali in ustvarili najbolj PROTI-naravno stanje!!). Soodgovorni smo, ker ne zmoremo ostrejših korakov ... podobno kot molčimo in podpisujemo proteste proti nasilju v družini ... vemo pa, da za sosedovimi vrati slišimo vpitje in udarce, pa se ne želimo vmešavati ...
|
|
|
Post by radovedna on Apr 22, 2009 12:01:59 GMT 1
Ja Jakaèan, Cerkev je pri tem še tako hinavska, da za pedofilijo po ovinkih obtoži geje (kar je najveèji non-sense na tem svetu), namesto svojih barab. Kar pa se Piramide tièe - nivo je velikokrat nižji od Jerry Springer showa, s tem da je Jerry Springer odlièen voditelj, Žnidaršièeva pa popolnoma nedorasla svoji vlogi - se je pokazalo ob oddaji z Likovièko (izjava "mi rabmo še en mandat" me je vrgla s kavèa - od smeha ), z Jelinèièem, s fanatièno Einsiedlerco, s tistim pocukrano nesramnim župnikom, ki je prejšnjo sezono celo zmagal... problem te ženske je enostavno v tem, da ne zna èloveka utišat, ko gre èez mejo. Zadnjiè, ko sem odhajala iz akademije domov, sem govorila z enim našim igralcem (ga ne izdam), ki mi je rekel, da rajši požre svoj lastni ..., kot pa da gre na Piramido. BINGO, darling, BINGO!!
|
|
|
Post by pixie on Apr 22, 2009 12:16:09 GMT 1
A ni Štuhec doktor moralne teologije ? Tako se govori med ljudmi. poleg česa drugega še ... recimo na TEOF je tudi znano dejstvo, da je on nezakonski sinko in da ga to dejstvo spravlja v traume
|
|
|
Post by krjavelj on Apr 22, 2009 12:46:23 GMT 1
z enim našim igralcem (ga ne izdam), ki mi je rekel, da rajši požre svoj lastni ..., kot pa da gre na Piramido. BINGO, darling, BINGO!! Veš, Piramida ni za tebe i n za mene ampak je ciljna publika nekje drugje. Ne smeš Erike soditi po oddaji, ki jo vodi, apak ona si služi kruh. Vsebinski vodje Piramide so drugi !
|
|
jin
vajenc
|
Post by jin on Apr 26, 2009 10:30:04 GMT 1
Tudi o prvem človeku slovenske RKC se govori, da ga je pridno namakal ... Heh, maš srečo, da ta ni Janez Janša, ker bi te verjetno zdaj že tožil
|
|