|
Post by alcazar on Apr 13, 2009 22:31:13 GMT 1
Šlo je za sarkazem.
|
|
|
Post by cr on Apr 13, 2009 22:37:51 GMT 1
PRavzaprav je šlo za menjavo teze, zakaj pa veš najbolje sam. No kako je torej s pravièno alokacijo resursov v primeru distribuizma?
|
|
|
Post by alcazar on Apr 13, 2009 22:43:37 GMT 1
Hm, zanimivo...vendar pa delaš napako ker sklepaš na podlagi enega primera. Tukaj gre za konkretno zadevo (ki še lahko pade na kakšnem sodišèu), da bi dosegli distributizem pa bi morali izvesti masovne razlastitve, kar je komunizem vsekakor poèel. Zgleda paè nisi razumel, kar sem hotel povedati. Sicer pa ja, hehe zgleda bi bile masovne razlastitve res potrebne, kar pa ne pomeni "pot komunizma", ampak paè doloèeno podobnost, èe malce poenostavimo vse skupaj. Seveda!
|
|
|
Post by alcazar on Apr 13, 2009 22:47:15 GMT 1
PRavzaprav je šlo za menjavo teze, zakaj pa veš najbolje sam. Niti ne no... Šlo je za sarkazem. Ko bo konèana distributistièna revolucija v Sloveniji boš prvi zvedel. Ali paè komunistièna, ker bomo paè zaradi masovne razlastitve šli po poti komunizma.
|
|
|
Post by cr on Apr 13, 2009 22:51:16 GMT 1
PRavzaprav je šlo za menjavo teze, zakaj pa veš najbolje sam. Niti ne no... Šlo je za sarkazem. Ko bo konèana distributistièna revolucija v Sloveniji boš prvi zvedel. Ali paè komunistièna, ker bomo paè zaradi masovne razlastitve šli po poti komunizma. Ok, pa niè...sem predvideval, da ti ne bo šlo...
|
|
|
Post by alcazar on Apr 13, 2009 22:53:53 GMT 1
Ok, pa niè...sem predvideval, da ti ne bo šlo... Hja, se mi je zdelo, da paè ne boš razumel mojega komentarja.
|
|
|
Post by cr on Apr 13, 2009 22:57:41 GMT 1
Ok, pa niè...sem predvideval, da ti ne bo šlo... Hja, se mi je zdelo, da paè ne boš razumel mojega komentarja. Razumel sem ga že vendar odgovora na moje vprašanje z ustrezno izraženimi ekonomskimi atributi oziroma vsaj z navedbo ustreznega vira tvoj komentar paè ne vsebuje. Odogovor torej ni zadovoljiv in ga ni mogoèe upoštevati kot relevantnega.
|
|
|
Post by alcazar on Apr 13, 2009 23:03:07 GMT 1
Bolj ne. Poskuši še enkrat. Ali paè šestkrat.
|
|
|
Post by krjavelj on Apr 14, 2009 5:36:45 GMT 1
Da razširim misel "proti slovenskemu narodu".. Biti lev ali desen pred slovenskim narodom je skregano z zdravim domoljubjem in prispeva samo k razdeljenosti naroda. Kdorkoli ne vidi mimo levidesni sranja in se še celo ima za domoljuba, nima pojma. Prosim, definiraj kaj èloveka opredeljuje, da je "èlan slovenskega naroda" in kje to lahko preverim za mojega soseda Mujota?
|
|