|
Post by cr on Nov 4, 2010 21:11:59 GMT 1
cr, zakaj že ti poslušaš radio O? ;D zabavni so ;D
|
|
jin
vajenc
|
Post by jin on Nov 13, 2010 16:58:05 GMT 1
Sem včeraj poslušal Grando. Toliko žaljivosti, sovraštva, zaničevanja ne samo do politikov, ampak do večine Slovencev, težko slišiš. Očitno je frustriran, ker nihče noče voliti njegovih.
|
|
|
Post by kozmonavt on Nov 13, 2010 20:35:34 GMT 1
Pa kdo je ta, ki ga sprašuje? Ne samo, da nima nobenega mnenja, še govori komaj. Granda pa itak, kot da bi hkrati jedel ržen kruh.
Da o vsebini sploh ne začnem... "Včasih (v Jugi) je bila samo ena resnica." "Nihče nima odnosa do resnice." Wtf?
|
|
|
Post by cr on Nov 14, 2010 9:39:46 GMT 1
Pa kdo je ta, ki ga sprašuje? Ne samo, da nima nobenega mnenja, še govori komaj. Granda pa itak, kot da bi hkrati jedel ržen kruh. Da o vsebini sploh ne začnem... "Včasih (v Jugi) je bila samo ena resnica." "Nihče nima odnosa do resnice." Wtf? Mislim, da je to mons Franci Trstenjak in je menda urednik RO.
|
|
|
Post by cr on Nov 14, 2010 9:46:00 GMT 1
Sem včeraj poslušal Grando. Toliko žaljivosti, sovraštva, zaničevanja ne samo do politikov, ampak do večine Slovencev, težko slišiš. Očitno je frustriran, ker nihče noče voliti njegovih. Sem poslušal ponovitev, ko sem se peljal z Martinovanja. Oddaja je dobro premišljeno pranje možganov vendar me zanima ali lahko vpliva na neopredeljene oziroma domnevam, da gre zgolj za prepričevanje prepričanih.
|
|
|
Post by kozmonavt on Nov 14, 2010 17:43:46 GMT 1
Pa kdo je ta, ki ga sprašuje? Ne samo, da nima nobenega mnenja, še govori komaj. Granda pa itak, kot da bi hkrati jedel ržen kruh. Da o vsebini sploh ne začnem... "Včasih (v Jugi) je bila samo ena resnica." "Nihče nima odnosa do resnice." Wtf? Mislim, da je to mons Franci Trstenjak in je menda urednik RO. Kul naziv za nekoga, ki ima retorične sposobnosti desnega čevlja, iz katerega še ni bil odstranjen papir.
|
|
|
Post by kozmonavt on Nov 14, 2010 17:54:15 GMT 1
O fak, oddaja z 22. oktobra je še boljša: Granda se pritožuje, da nekateri nimajo kje za parkirat zaradi gradnje garaže. Bravo. Bravo. Tudi zaradi tega, ker je bilo zgrajeno nadomestno parkirišče na zemljišču NUKa 2. Ima stališče do tega? Evo ga: "Ko so vozili ljudi v Kočevski Rog..." To mora biti tista pieteta, ki bi nam naj tako manjkala.
|
|
|
Post by pouletoncoq on Jan 4, 2011 16:51:29 GMT 1
|
|