|
Post by pixie on Sept 30, 2009 11:18:45 GMT 1
sedaj pa še o legalizaciji skupnosti. po ustavi smo pri nas bojda enakopravni in enakovredni. zakaj skupnost dveh oseb ni tretirana z enakimi pravicami? z dolžnostmi pa je. in zakaj za hudièa se temu lahko reèe samo skupnost, poroka, èe si jo želijo pa ni možna? 1. Strinjam se, da naj bi istospolni partnerji imeli pravico legalizirati svojo skupnost z enakimi pravicami kot heteroseksualne skupnosti »civilna poroka). Država pa seveda ne more zahtevati od Cerkve, da opravi s temi ljudmi tudi »cerkveno poroko« tudi jst se strinjam. s tem, da bi bilo fer, da se tudi pri HS partnerstvi prizna status izvenzakonske skupnosti. za ta status, pa spet morajo biti določeni pogoji izpolnjeni. aka prijavljeno stalno prebivališče + zakonsko določen čas bivanja na istem prebivališču. torej če imamo v stanovanju recimo ata s sinom in ata ima parterko, ki ravno tak biva z njima, je ona po defaultu samo njegova punca/partnerka in ne avtomatiš mačeha. za HS par, ki ima prijavljeno skupno prebivališče se smatra za sostanovalca problem kar se tiče Cerkve je, da je dolgo ona mela primat nad tem, kaj je ok in kaj ne. in za to inštitucijo velja samo vagina+penis. vse ostalo according to biblca je fuj in fej , nemoralno in proti"zakonito" glede na zbirko praviljic imenovana biblca. vključno s heretiki dalje v bistvu ne. za ta naziv more bit zveza priznana s pogodbo aka civilno poroko. po podpisu pogodbe dobi šele ta naziv misliš posvojiteljske probleme?
|
|
|
Post by krjavelj on Sept 30, 2009 11:29:57 GMT 1
Huda obsodba je, da obsojaš tiste, ki vozijo v drugo smer kot veèina za norce. Eden najveèjih generalov partizanske vojske je tako preminul, pa kot vem ni bilo niti poskus samomora niti množiènega umora. Povedati hoèem, da paè gejevski partnerji živijo in razmišljajo drugaèe (v drugaèni smeri) kot veèina. Niè hudega, dokler to ostaja v okviru manjšine. ejga, oprosti, ampak noben normalen èlovek ne bo šel pri polni zavesti vozit kontra po avtocesti. poleg tega je to po zakonu ogrožanje ljudi in premoženja in kot tako kaznivo dejanje. homosexualci in njihovi partnerji so manjšina. zakaj ne bi smeli imeti takih pravic kot veèina? druge in drugaène manjšine jih imajo. Da ne bom okolišil. Otrok, ki bo vzgajan v gejevski družini bo vzgajan v duhu, da je gejevstvo družbeno koristni segment. Èloveška družba se bori za svoj obstoj ter preživetje in poleg ekologije je bistvena tudi reprodukcija. Jaz se preprièan, da vsa živa bitja, ki se odpovedujejo ali omejujejo razmnoževanju so škodljiva za obstoj civilizacije
|
|
|
Post by cr on Sept 30, 2009 11:42:46 GMT 1
Podobno kot so otroci katolikov vzgajani v duhu, da je katolištvo koristen družbeni segment?
Gejevstva se kot vemo ne da privzgojiti in če bo otrok hetero usmerjen si bo itak poiskal vagino in se razmnoževal ali pa tudi ne.....
GEji pa nastanejo tudi v heteroseksualnih družinah, ki ne vzgajajo v duhu, da je gejevstvo koristni družbeni segment.
|
|
|
Post by pixie on Sept 30, 2009 11:59:31 GMT 1
Da ne bom okolišil. Otrok, ki bo vzgajan v gejevski družini bo vzgajan v duhu, da je gejevstvo družbeno koristni segment. prej bo vzgajan, da je bit drugačen sprejemljivo. ja so tud družbeno koristni segment. plačujejo davke, položnice, prispevajo v marsičem, ravno tako kot hetero. pa ne mi rečt, da je človeštvo grožena vrsta? nam grozi izumrtje? pišuka sej nas je cca 7 miljard
|
|
|
Post by krjavelj on Sept 30, 2009 12:05:41 GMT 1
pa ne mi rečt, da je človeštvo grožena vrsta? nam grozi izumrtje? pišuka sej nas je cca 7 miljard Èloveštvo je ogrožena vrsta, pa èeprav nas je 7 milijard
|
|
|
Post by krjavelj on Sept 30, 2009 12:13:12 GMT 1
Podobno kot so otroci katolikov vzgajani v duhu, da je katolištvo koristen družbeni segment? Gejevstva se kot vemo ne da privzgojiti in če bo otrok hetero usmerjen si bo itak poiskal vagino in se razmnoževal ali pa tudi ne..... GEji pa nastanejo tudi v heteroseksualnih družinah, ki ne vzgajajo v duhu, da je gejevstvo koristni družbeni segment. Zato jaz smatram, da je krst nasilno dejanje nad nemoènim otrokom in sem proti nverouku v šolah. Dokazano pa je tudi, da se v enospolnih istitucijah, zapori, internati, semenišèa, ladje itd ljudje medsebojno zadovoljujejo na gejevski naèin, kar mene hudo moti. Znano je, da v preiskovalnih zaporih posebno v ZDA priprte velikokrat prepustijo gejem, da èimprej npriznajo.
|
|
|
Post by set on Sept 30, 2009 12:21:50 GMT 1
ejga, oprosti, ampak noben normalen èlovek ne bo šel pri polni zavesti vozit kontra po avtocesti. poleg tega je to po zakonu ogrožanje ljudi in premoženja in kot tako kaznivo dejanje. homosexualci in njihovi partnerji so manjšina. zakaj ne bi smeli imeti takih pravic kot veèina? druge in drugaène manjšine jih imajo. Da ne bom okolišil. Otrok, ki bo vzgajan v gejevski družini bo vzgajan v duhu, da je gejevstvo družbeno koristni segment. Èloveška družba se bori za svoj obstoj ter preživetje in poleg ekologije je bistvena tudi reprodukcija. Jaz se preprièan, da vsa živa bitja, ki se odpovedujejo ali omejujejo razmnoževanju so škodljiva za obstoj civilizacije torej sem jaz in še cel kup folka, ki jih osebno poznam, škodljivi civilizaciji, ker nimamo in ne bomo imeli svojih otrok? èe ne bi bilo omejevanja rojstev, bi bilo na svetu še dosti veè milijard prebivalcev, kot jih je. pa že zdaj jih cel kup umira od lakote. sploh otrok. madona, sej ni smisel meti otrok kolikor jih paè nastane, pa èe pomrejo takoj po rojstvu, al v otroštvu al pa kasneje. in èe majo "sreèo" preživijo tolk cajta, da zaplodijo še cel kup novih nesreènih otrok z nemogoèim koeficientom možnosti preživetja. imeti otroke zgolj zato, da jih imaš in da da žlahta mir, pa je zame ena najhujših svinjarij, ki se žal vsakodnevno dogaja. a ti z bivšimi nisi uporabljal nobene kontracepcije? je blo vedno, èe rata, pa jebi ga....? ja, pa otrok vzgajan v homoseksualni družini (poleg geyev obstajajo tudi lezbijke, veš) bo nauèen strpnosti. kolk je pa nekdo družbeno koristen je pa zgolj vprašanje zneska, ki ga prinese v državno blagajno in seveda upoštevanje zakonov. vsem nestrpnežem privošèim z dna duše, da bi bili vsi njihovi potomci vsaj biseksualci. resno.
|
|
|
Post by set on Sept 30, 2009 12:26:51 GMT 1
pa ne mi rečt, da je človeštvo grožena vrsta? nam grozi izumrtje? pišuka sej nas je cca 7 miljard Èloveštvo je ogrožena vrsta, pa èeprav nas je 7 milijard glede na to, kako ravnamo s soljudmi, je skrajni èas, da izumremo in nas nasledi kaj bolj usmiljenega. nobena zver ni tako krvoloèna kot èlovek, ki ubija iz èistega egoizma in ne za prehrano ali obrambo svojega potomstva.
|
|
|
Post by krjavelj on Sept 30, 2009 12:27:32 GMT 1
Da ne bom okolišil. Otrok, ki bo vzgajan v gejevski družini bo vzgajan v duhu, da je gejevstvo družbeno koristni segment. Èloveška družba se bori za svoj obstoj ter preživetje in poleg ekologije je bistvena tudi reprodukcija. Jaz se preprièan, da vsa živa bitja, ki se odpovedujejo ali omejujejo razmnoževanju so škodljiva za obstoj civilizacije torej sem jaz in še cel kup folka, ki jih osebno poznam, škodljivi civilizaciji, ker nimamo in ne bomo imeli svojih otrok? èe ne bi bilo omejevanja rojstev, bi bilo na svetu še dosti veè milijard prebivalcev, kot jih je. pa že zdaj jih cel kup umira od lakote. sploh otrok. madona, sej ni smisel meti otrok kolikor jih paè nastane, pa èe pomrejo takoj po rojstvu, al v otroštvu al pa kasneje. in èe majo "sreèo" preživijo tolk cajta, da zaplodijo še cel kup novih nesreènih otrok z nemogoèim koeficientom možnosti preživetja. imeti otroke zgolj zato, da jih imaš in da da žlahta mir, pa je zame ena najhujših svinjarij, ki se žal vsakodnevno dogaja. a ti z bivšimi nisi uporabljal nobene kontracepcije? je blo vedno, èe rata, pa jebi ga....? Tako razmišljanje ni relevantno. Razmišljat moramo, kaj bi bilo, èe bi bili vsi geji. Obstoj èloveške družbe je zagotovljen z reprodukcijo, pa pika
|
|
|
Post by krjavelj on Sept 30, 2009 12:33:52 GMT 1
Èloveštvo je ogrožena vrsta, pa èeprav nas je 7 milijard glede na to, kako ravnamo s soljudmi, je skrajni èas, da izumremo in nas nasledi kaj bolj usmiljenega. nobena zver ni tako krvoloèna kot èlovek, ki ubija iz èistega egoizma in ne za prehrano ali obrambo svojega potomstva. Ne vem, èe je to rešitev ?
|
|
|
Post by matiček mate on Sept 30, 2009 12:40:17 GMT 1
Kolega krjavelj, saj se že znamo klonirati.
|
|
|
Post by set on Sept 30, 2009 12:40:36 GMT 1
torej sem jaz in še cel kup folka, ki jih osebno poznam, škodljivi civilizaciji, ker nimamo in ne bomo imeli svojih otrok? èe ne bi bilo omejevanja rojstev, bi bilo na svetu še dosti veè milijard prebivalcev, kot jih je. pa že zdaj jih cel kup umira od lakote. sploh otrok. madona, sej ni smisel meti otrok kolikor jih paè nastane, pa èe pomrejo takoj po rojstvu, al v otroštvu al pa kasneje. in èe majo "sreèo" preživijo tolk cajta, da zaplodijo še cel kup novih nesreènih otrok z nemogoèim koeficientom možnosti preživetja. imeti otroke zgolj zato, da jih imaš in da da žlahta mir, pa je zame ena najhujših svinjarij, ki se žal vsakodnevno dogaja. a ti z bivšimi nisi uporabljal nobene kontracepcije? je blo vedno, èe rata, pa jebi ga....? Tako razmišljanje ni relevantno. Razmišljat moramo, kaj bi bilo, èe bi bili vsi geji. Obstoj èloveške družbe je zagotovljen z reprodukcijo, pa pika o madona, od kje ti pa ideja, da bi bli sami homoseksualci? plus tega itak obstaja kloniranje.
|
|
|
Post by set on Sept 30, 2009 12:41:40 GMT 1
glede na to, kako ravnamo s soljudmi, je skrajni èas, da izumremo in nas nasledi kaj bolj usmiljenega. nobena zver ni tako krvoloèna kot èlovek, ki ubija iz èistega egoizma in ne za prehrano ali obrambo svojega potomstva. Ne vem, èe je to rešitev ? rešitev? prej posledica. narava se bo sama mašèevala in mi bomo samo nemoèno gledal in nam bo kao žal, da nam je ratal vse unièit.
|
|
|
Post by krjavelj on Sept 30, 2009 12:42:47 GMT 1
Kolega krjavelj, saj se že znamo klonirati. Pol pa ni problema. Boš videl da bo veèina kloniranih otrok podobno Barbiki in Kenu !
|
|
|
Post by krjavelj on Sept 30, 2009 12:53:03 GMT 1
Tako razmišljanje ni relevantno. Razmišljat moramo, kaj bi bilo, èe bi bili vsi geji. Obstoj èloveške družbe je zagotovljen z reprodukcijo, pa pika o madona, od kje ti pa ideja, da bi bli sami homoseksualci? [/quote] Hja, to je izhodišèe za razmišljanje. Spomnim se ko so flower power generacija trdili, da njim ni potrebno delati, ker so skromni in imajo bogati dovolj viška kapitala, da bodo še njih preživeli. Seveda so sociologi takoj postavili vprašanje, kaj pa èe bi bili vsi hipiji, ali pa vsi duhovniki.
|
|
|
Post by radovedna on Sept 30, 2009 13:57:18 GMT 1
Krjavelj, kot so ti že povedali, homoseksualnosti se ne da privzgojiti. Je namreč genetsko pogojena, čeprav se verska ex-gay gibanja trudijo dokazati nasprotno. Par zanimivih posnetkov:
Tole bi bilo vredno prilepiti na katoliški forum mladi.net, ker so pred časom "dokazovali" da homoseksualnost ni prirojena.
|
|
|
Post by krjavelj on Sept 30, 2009 18:02:40 GMT 1
Krjavelj, kot so ti že povedali, homoseksualnosti se ne da privzgojiti. Je namreč genetsko pogojena Joj, ne vem kaj vse mi hoèete še naprtiti. Kje sem pa jaz trdil , da se homoseksualnost da privzgojiti Lepo vas prosim ne delajte istih konstruktov kot jih oèitate fanatikom na RKC forumu. Mislim pa, da imam vso pravico povedati, da želim živeti v družbi heteroseksualcev. Verjamem, da obstoj družbe zagotavlja heteroseksualnost in navijam za ekologijo. Homoseksualcem, Romom in drugim manjšinam ne odrekam pravice do njihovih posebnosti, vendar se bom pa radikalno uprl, èe jih bodo vsiljevali meni.
|
|
|
Post by matiček mate on Sept 30, 2009 19:17:00 GMT 1
Mislim pa, da imam vso pravico povedati, da želim živeti v družbi heteroseksualcev. Verjamem, da obstoj družbe zagotavlja heteroseksualnost in navijam za ekologijo. Homoseksualcem, Romom in drugim manjšinam ne odrekam pravice do njihovih posebnosti, vendar se bom pa radikalno uprl, èe jih bodo vsiljevali meni. Kaj bi ti rad pravzaprav s tem povedal?
|
|
|
Post by cr on Sept 30, 2009 19:38:30 GMT 1
in èe nek istospolni par npr. legalno posvoji otroka, kaj toèno s tem tebi vsiljuje?
Jaz tudi nisem navdušen, da so fundamentalistièni klerofašisti v moji okolici ampak jebat ga....družba ni idealna.
|
|
|
Post by krjavelj on Sept 30, 2009 19:57:59 GMT 1
in èe nek istospolni par npr. legalno posvoji otroka, kaj toèno s tem tebi vsiljuje? Jaz tudi nisem navdušen, da so fundamentalistièni klerofašisti v moji okolici ampak jebat ga....družba ni idealna. Strinjam se s tabo, da družba ni idealna. Jaz mislim da imajo istospolni partnerji drugaène vrednote kot heteroseksualni. Jaz smatram, da je dolžnost vsakega èlana družbe prispevek k ustvarjanju dolgoroènih pogojev za preživetje civilizacije. K tem pogojem spada seveda tudi reprodukcija. Jaz ocenjujem, da istospolni starši nimajo reprodukcije za vrednoto, oziroma ne želijo (ali pa ne morejo) sodelovati v reprodukcijskem procesu in so kot taki slab vzgled otrokom, ki naj bi jih vzgajali
|
|